Krónika

Szenttamas.rs

 

Súlyos közlekedési baleset Verbász kijáratánál

 

Súlyos közlekedési baleset történt tegnap a Verbász és Kúla közötti úton, Verbász bejáratánál. A balesetben ketten sérültek meg, egyikük állapota válságos.

Nem hivatalos információk szerint a baleset délután 15 óra 30 perc körül történt, amikor városból Kúla irányából tartó kék színű személygépkocsi eddig ismeretlen okokból áttért az út bal oldalára. A Kúla irányából szembe jövő, dupla pótkocsis, vascsövekkel megrakott kamion vezetője, hogy elkerülje a közvetlen ütközést, hirtelen befékezett, majd a kormányt balra csavarva szándékosan felborította a teherrel megrakott gépjárművet. Az úton jól láthatók a hosszú féknyomok.

A személygépkocsi közben lecsúszott az útról és felborult. A perceken belül a helyszínre érkezett mentők a személygépkocsi vezetőjét súlyos, míg a kamion vezetőjét könnyebb testi sérülésekkel szállították kórházba.

A baleset következtében a teherautó teljesen keresztbe fordult az úton, rakománya pedig szétszóródott, ami miatt ezen az útszakaszon több órán át szünetelt a közlekedés. A rendőrség a forgalmat alternatív utakra és Kucora irányába terelte.

 

P. L. (Fotó: Facebook)