Hírek

Szenttamas.rs

logo

Tisztelt Polgártársaim!

A Demokrata Párt a következő választásokon minden szinten indul. A köztársasági listán a kettes sorszám alatt szerepelünk, azaz 2. Az igazságos Szerbiáért Demokrata Párt (Nova, DSHV, ZZS).

A tartományi választásokon is a 2. sorszám alatt szerepelünk: 2. Vajdaságért, a munkáért és a tudásért − Demokrata Párt (Nova, DSHV, Zelena ekološka partija-„Zeleni”). A helyhatósági választásokon (Szenttamás községben) a 6. sorszám alatt fogunk megjelenni a következő névvel: Valerija Tanasijin − Demokrata Párt. Polgármester jelöltünk Tanasijin Valéria. Sok okunk van arra, amiért éppen őt jelöljük. Személyiségét a következő tulajdonságok jellemzik: felelősség, szorgalom, kitartás, tisztesség és jó irányvétel. Polgártársaim, mindannyian  ismerik mint anyát, feleséget és olyan személyt, aki pozitív energiát sugároz maga körül. Szorosan kötődik a családjához, a munkahelyén nagy szakértelemmel dolgozik és felelősségteljesen végzi a társadalomban vállalt kötelezetségeit a környezetében, ahol él. Csak ilyen személyiség képes arra, hogy megindítsa azokat a folyamatokat, amelyek községünk számára nagyon fontosak. Ezek a következők: a fiatal szakemberek foglalkoztatása, az elvándorlás megállítása, jobb szociális védelem kialakítása, motiváció a rátermetteknek, továbbá a kommunális hiányoságok polgártársaink javára szolgáló megoldása.

Minden jelöltünket, akit/akiket a helyhatósági választásra a 6-os sorszám alatt jelöltünk, sok hasonló és jó tulajdonság köt össze. Munkájukat magas szintű odaadás, a tisztelet és a siker, továbbá a társadalmi aktivitás jellemzi. A mi listánk szavatolja a haladást, a fejlődést, a többnemzetiségű kultúra megőrzését, ami egyúttal a biztos jövő, ahol mindenki meg tudja valósítani alkotmányos jogát, amely itt Szerbiában garantált önmaga, családja és környezete részére.

Felhívom kedves szenttamási, turiai és nádaljai polgártársaimat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg az urnák előtt, és ajánlom, hogy karikázzák be a 6. sorszám alatt szereplő, Valerija Tanasijin Demokrata Párt jelöltjét, a köztársasági és a tartományi szavazócédulán pedig a 2. sorszámot!

Köszönettel: Zoran Sekulić, a Demokrata Párt helyi szervezetének elnöke

A DP jelöltjei

logo