Felhívás

Szenttamas.rs

 

Neumann verseny Zentán

 

 

A Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium a szekszárdi I. Béla Gimnáziummal karöltve idén is megszervezi a sorban 14. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny Vajdasági fordulóját. A versenyt idén is, mind eddig minden évbe, diákok szervezik.

A versenyzők a következő kategóriákban küldhetnek be pályaműveket:

1. Oktató programok: amelyek közismereti illetve szakmai tárgyak önálló (konzultáció nélküli) tanulására alkalmasak (osztatlan kategória, általános és középiskolások együtt versenyeznek)

2. Alkalmazói programok: Valamely felhasználói probléma megoldására készített alkalmazások

3. Játékprogramok: A versenyzők saját maguk által készített játékprogramjaikkal versenyezhetnek.

4. Megépített (digitális) automata berendezés (hardver) és vezérlése (szoftver) (osztatlan kategória, általános és középiskolások együtt versenyeznek)

5. Számítógépes művészeti programok: Számítógépes grafika, zene.

6. Számítógéppel támogatott tervezés: CAD programokkal megszerkesztett tervrajzok, látványtervek.

7. Számítógéppel előállított animáció.

8. WEB-es felületeket készítő, CMS rendszereket tevőlegesen adaptáló versenyzők pályamunkáit várjuk (csak általános iskolások számára kiírt kategória)

Nevezési feltételek: A versenyen bárki részt vehet, (általános és középiskolás diákok, egyetemisták,) aki a döntő induló napjáig, azaz, 2018. március 22-ig a 20. életévét még nem töltötte be. A vajdasági elődöntő 2018. március 3.-án lesz megtartva Zentán a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium épületében. A döntő 2018. március 22-23. között az Szekszárdi I. Béla Gimnáziumban kerül megrendezésre. A pályázóknak (csoportos pályázat esetén maximum 2 fő) a rendező étkezést biztosít, nevezési díj nincs.

A nevezési határidő 2018. február15.-e.

 

szenttamas.rs