Hírek

Szenttamas.rs

DÍJAK A LEGJOBBAKNAK

 

A szenttamási sportszövetség szervezésében a helyi Zsebszínházban pénteken este adják át a díjakat a község legjobb sportolóinak.

Az év legjobb sportolójának járó díjat ezúttal Kuszli Dorina, 19 éves egyetemista érdemelte ki. Dorina kicsi kora óta röplabdázik. Pályafutását a turiai Mladost Női Röplabda Egyesületben kezdte, 2012 óta pedig a szenttamási Elan Volley Női Röplabda Egyesület oszlopos tagja, az Újvidéki Testnevelési Egyetem hallgatója.

A 2014-es éve legjobb sportszervezete a Mladost-Radost Labdarúgó Klub lett, az összes sportág népszerűsítéséért a községben Tóth János részesül külön elismerésben.

A sport és az egészséges életmód népszerűsítéséért Szenttamás község területén Đuza Svorcan, erős ember és kétszeres fekvenyomó világbajnok kap elismerést.

A 2014-es év legígéretesebb fiatal sportolói David Knješko és Dragana Rakić, a legjobb helyi sportiskolának járó díjat pedig a Siniša Gavrilov labdarúgóiskolának ítélték oda.

Az eddig elért eredményekért járó különdíjat a szenttamási sportszövetség a Srbobran Női Kosárlabda egyesület serdülő csapatának ítélte oda.

A 2014-es évben elért legjobb eredményekért különdíjat kap: Tojzán Béla, a Szenttamási Atlétikai Klub sportolója – országos és tartományi bajnok, Relja Ostojić, az Apolon Fitness Club tagja – országos bajnok a serdülő korosztályban, a legjobb szenttamási úszó Darko Panić, továbbá Milutin Pavlović, karatézó, Aleksandar Srđanov, kosarazó, Žarko Jorgić és Nemanja Tešanović, labdarúgók, továbbá a Szenttamási Mozgáskorlátozottak Sport- és Rekreációs Egyesülete.