Értesítés

Szenttamas.rs

graditelj cím

 

Minden további intézkedés a szerb kormány és a Válságtörzs határozatától függ

 

A szenttamási Graditelj Közvállalat a község legfontosabb vállalatai közé tartozik. A működés rendszeres, és összhangban áll a Szerb Köztársaság kormánya által előírt intézkedésekkel, mondta Darko Nenezić, a cég műszaki igazgatója.

A vállalatot ma délelőtt kerestük fel, és több irodát is üresen találtunk, a cégben megszokott zajongás és forgalom helyett szokatlan csend fogadott bennünket. Az ügyfelekkel egy tolóablak-szolgálat dolgozik. Az épületbe való belépést a kézfertőtlenítés előzi meg, továbbá arról is határozat született, hogy egyszerre csak három ügyfelet engednek be, a többiek az udvarban várakoznak.

A kapott rendelkezésekkel összhangban végezzük munkánkat. A vállalat minden szolgálata működik. Azokat a dolgozókat, akik bármilyen módon a veszélyeztetett csoportba tartoznak, hazaküldtük, az ittmarad alkalmazottakat pedig maszkok és kesztyűk viselésére köteleztük. Az épületben és a település különböző részein található helyiségeinket naponta fertőtlenítjük. Itt elsősorban az igazgatósági épületet, az autóbuszállomást és a temetőben lévő kápolnát kell érteni – mondta Nenezić. Hozzátette, a vállalatban a megszokott ütemben folyik a munka, nincs semmilyen változat a munkafolyamatban, kivéve a fokozott elővigyázatosságot, továbbá a közvállalatba járó ügyfelek kezének fertőtlenítését.

Attól függően, hogy hogyan alakul a helyzet az elkövetkező időszakban, bármilyen változásról időben tájékoztatjuk a polgárokat.

 

szenttamas.rs

(Fotó: A. Š.)