Értesítés

Szenttamas.rs

graditelj cím

 

Otthonról is kifizethetők a Graditelj Közvállalat iránti kötelezettségek

Amíg a rendkívüli állapot érvényben van, a szenttamási polgárok a Graditelj Közvállalat dolgozóinak a saját házuknál, lakásuknál is kifizethetik a vállalat iránti kötelezettségüket.

 

A kommunális szolgáltatások fizetését illetően közleménnyel fordult Szenttamás, Turia és Nádalja polgáraihoz a Graditelj Közvállalat, amelyben a következő olvasható:

„A rendkívüli állapot kihirdetése, a polgárok zárt helyiségben lévő gyűlekezetére vonatkozó tilalom, továbbá az önkormányzat és a közvállalatok tolóablak-szolgálatainak munkája, valamint az ügyfélfogadás felfüggesztése következtében vállalatunknál több polgár érdeklődött a kommunális szolgáltatások kifizetése felől. A polgárok aggodalmukat fejezték ki, hogy a ki nem fizetett számlák idővel felhalmozódnak, s így a rendkívüli állapot megszűnését követően a tartozást nagyon nehéz lesz egyszerre törleszteni. Ugyanakkor többen is javasolták, hogy a vállalat dolgozói által kézbesített számlákat azonnal, vagyis a helyszínen ki lehessen fizetni.

Annak érdekében, hogy eleget tegyünk a szolgáltatásainkat igénybe vevők felkérésének, tájékoztatjuk Önöket, hogy több gyűjtőcsoporttal készek vagyunk házról házra vinni a számlákat, amelyeket a helyszínen kifizethetnek a polgárok. Külön kiemeljük, hogy a helyszínre vonuló mobil csapataink minden intézkedést megtesznek a vírus terjedésének megakadályozására – azaz kötelező az arcmaszk és kesztyű viselése. Egyúttal a vállalat csapatai készek csatlakozni a szenttamási Válságtörzs által létrehozott és az idősek ellátását szolgáló önkéntesekhez”, olvasható a közvállalat közleményében, amelyet az igazgató, Đorđe Radetić írt alá.

 

P. L.

szenttamas.rs