Közlemény

Szenttamás.rs

 

A Graditelj Közvállalat közleménye

A szenttamási Graditelj Közvállalat 2015. december 16-án közleményben fordult a község azon polgáraihoz, akik nem törlesztették tartozásukat a kommunális szolgáltatások, illetve az elfogyasztott földgáz után, hogy 2016. janunár 15-től január 31-ig átadhatják kérvényeiket adósságuk átütemezésére.

A megadott határidő után nem lesz lehetőség újabb fizetés-halasztási kérvények átadására, illetve az átütemezési szerződések megkötésére.

A tartozás utáni átütemezési szerződés beadását követően a vállalat 710 napon belül értesíti az ügyfelet a szerződés aláírásának idejéről és helyéről, továbbá az első részlet összegéről, annak befizetési határidejéről, amelyről az ügyfél köteles bizonylatot felmutatni. Az adósságról szóló átütemezési szerződést a vállalat igazgatója és az ügyfél, azaz a számla tulajdonosa írják alá. Az átütemezés 12 hónapra szól.

Azon felhasználóktól, akik nem fizetik ki időben tartozásukat, a közvállalat a törvénnyel összhangban megvonja a szolgáltatást.

Az adósság átütemezésével kapcsolatban minden további információ a közvállalat jogi szolgálatánál kapható minden munkanapon 7 és 15 óra között.

szenttamas.rs