Hírek

Szenttamas.rs

 

Aszfaltrajz a parkban

 

A Gyermekhét keretében a szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola 2. és 3. osztályos tanulói kedden a városi parkba látogattak, ahol az aszfaltrajzé, fogócskáé és a jókedvé volt a főszerep. A Szabadság teret csaknem teljes egészében színes rajzok díszítették. Boldog gyermekkort szeretnék mottóval nagyon sok, színes és ötletes munka készült, amellyel a kicsik elsősorban a felnőtteknek üzenték: Boldog vagyok, ha apu és anyu szeretik egymást! Ők pedig akkor boldogok, ha ötöst hozok az iskolából.

Az iskola első és negyedik osztályos diákjai ezen a héten délelőtt járnak, ezért az iskolaudvarban rendeztek aszfaltrajzot – mondta portálunknak Snežana Stanojev tanítónő. Hozzátette, szerdán délután a gyerekek ellátogatnak a Gion Nándor Emlékházba, ahol az irodalom és a játék mellett ugyancsak a képzőművészet lesz a fő téma.

‒ Csütörtökön az alsósok számára sportnap lesz az iskolaudvarban, amit rossz idő esetén a sportcsarnokban tartunk. Pénteken pedig 11 óra 30 perkor kezdődik a sokak számára nagyon érdekes Zsibvásár, amelyet két órásra tervezünk.

A Gyermekhét október 14-én a Papirko projektum keretében papírgyűjtési akcióval folytatódik, melyet később értékesítenek, a kapott pénzből pedig az iskola számára taneszközöket vásárolnak a gyerekek. A Gyermekhét utolsó rendezvényére október 17-én kerül sor, ekkor Radislav Jović költő érkezését várjuk – mondta a tanítónő.

 

szenttamas.rs