Felhívás

Szenttamas.rs

 

ISMÉT LESZ KARÁCSONYI VÁSÁR SZENTTAMÁSON

 

A szenttamási Gion Nándor Emlékházban szombaton, december 16-án újra megrendezésre kerül a karácsonyi vásár.

A vásár, amely az árusítók és a látogatók számára teljesen ingyenes, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy időben és kedvező áron megvásároljuk gyermekünknek, szüleinknek és nagyszüleinknek a karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett számos más jellegű, szórakoztató, tájékoztatási, oktatási, hagyományápolási és egyéb téren is aktív tevékenységet folytat. Folyamatosan igyekszik tömöríteni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor újra december 16-án (szombaton) a hagyományos karácsonyi kézműves vásár megrendezésére, amely az idén is várja úgy az árusokat, mint a vásárolni, nézelődni, kikapcsolódni vágyókat.

Az árusítással egybekötött kiállításon, amely 8 és 16 óra között kerül megrendezésre, kizárólag a karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatók és állíthatók ki, de emellett termékeikkel a kézművességgel foglalkozókat is várják. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különböző anyagból készült karácsonyfadíszek, továbbá a csokoládéból, mézeskalácsból készült télapók, ádventi koszorúk, ugyanakkor egy helyen, karácsonyi énekek mellett, szinte a család összes tagjának vásárolhatók különböző apróságok, karácsonyi ajándékok, meglepetések.

Tekintettel, hogy az árusok számára a férőhely korlátozott, így kötelező előre asztalt foglalni, amiért – fontos hangsúlyozni − nem kell fizetni. Asztalfoglalás és a kiállítással kapcsolatban minden bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmai.com e-mail címen, vagy a 063/10-50- 268-as mobilszámon kapható. 

szenttamas.rs