Hírek

Szenttamas.rs

 

Mindössze két napirendi pont szerepelt a szenttamási KKT szerdai ülésén

 

Szenttamás Község képviselő-testülete 2020. november 4-én tartott rendkívüli ülésén Miloš Jovanovićot nevezte ki a Graditelj Közvállalat megbízott igazgatójának.

 

Az ülésen mindössze két napirendi pont szerepelt: a közvállalat eddigi igazgatójának felmentése és a megbízott igazgató kinevezése.

Miután a közvállalat eddigi igazgatója, Đorđe Radetić lemondott, a képviselők Miloš Jovanović személyében megválasztották a kommunális vállalat megbízott igazgatóját. Jovanović, aki a község tanács gazdasági, mezőgazdasági és kommunális kérdésekkel megbízott tanácsnoka volt, tegnap lemondott eddigi funkciójáról.

Az ülést követően Miloš Jovanović a sajtó képviselőinek elmondta, jól ismeri a Graditelj Közvállalatot, hiszen eddig is itt dolgozott: − Teljes belátásunk volt Szenttamás területén az összes kommunális szolgáltatáshoz kapcsolódó munkába, és nyugodtan elmondhatom, hogy a a vállalatban dolgozók kivétel nélkül és teljes mértékben felelősségteljesen végzik munkájukat. Már tudom, hogy melyek azok a munkaegységek, amelyekben emelhető a szolgáltatások minősége, ezáltal pedig még hatékonyabbá tehető a vállalat munkája. Ígérem, személy szerint is azon leszek, hogy ezek a tervek meg is valósuljanak, a polgárok pedig továbbra is elégedettek lesznek a Graditelj szolgáltatásaival. Köszönet mindenkinek, aki támogatta a kinevezésemet, és ígérem, hogy igazolom a kapott bizalmat – nyilatkozta a sajtó képviselőinek Miloš Jovanović. 

P. L.

szenttamas.rs