Kultúra

Szenttamas.rs

 

SZENTTAMÁS: Kulturális nyár 2019

A szenttamási Kultúrotthon Kulturális nyár elnevezésű rendezvénysorozatának előzetese augusztus hónapra:

Augusztus 2-án a Nyári mozi rendezvénysorozat keretében a turiai sportpályán 21 órai kezdettel bemutatásra kerül az Es por tu bien című francia vígjáték.

Augusztus 4-én a Szenttamáson, a Városi Sportcsarnok mögötti sportpályán 21 órai kezdettel bemutatásra kerül az Aladin legújabb kalandjai című francia játékfilm.

Augusztus 6-án a szenttamási Szabadság téren 19 óra 30 perces kezdettel bemutatják a Kraljevski festival bajki című szerb nyelvű előadást.

Augusztus 7-én a nádaljai általános iskola udvarában 19 óra 30 pertől a Nem félünk a farkastól című szerb nyelvű előadást tekinthetik meg a gyerekek.

Augusztus 7-én a Szabadság téren 21 órai kezdettel a Naš kvartet zenekar koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők.

Augusztus 8-án 21 órai kezdettel a nádaljai általános iskola udvarában a Manu, a legsirályabb fecske című német animációs filmet tekinthetik meg a gyerekek.

Augusztus 11-én Szenttamáson a Városi Sportcsarnok mögötti sportpályán 21 órai kezdettel bemutatják a Two Tails című orosz animációs filmet.

Augusztus 12-én a szenttamási Szabadság téren 17 órai kezdettel a Szabadság téren Ifjúság napja elnevezéssel színművészek, előadók, animátorok lépnek fel.

Augusztus 13-án a szenttamási Kultúrotthonban kiállítás nyílik.

Augusztus 14-én a szenttamási Szabadság téren 20 órától a Crveni šešir című előadást tekinthetik meg az érdeklődők.

Augusztus 16-án a Szabadság téren 21 órai kezdettel szenttamási zenekarok szereplésével nagyszabású koncertet tartanak.

Augusztus 18-án Szenttamáson a Városi Sportcsarnok mögötti pályán a Nyári mozi keretében 21 órai kezdettel bemutatják a Šavovi című hazai játékfilmet.

Augusztus 19-én a Szabadság téren 20 órai kezdettel a szenttamási drámacsoport bemutatja a Ljubav, navika, panika című előadást.

Augusztus 21-én a szenttamási Városi Sportcsarnok mögötti sportpályán 21 órától a Nyári mozi keretében egy magyar játékfimet vetítenek.

Augusztus 21-én a turiai sportpályán 19 óra 30 perces kezdettel gyermekelőadás bemutató lesz. A címe: Tajna bakinog tavančeta.

Augusztus 21-én a turiai sportpályán 21 órai kezdettel bemutatják a Kis herceg című játékfilmet.

Augusztus 23-án a nádaljai általános iskola udvarában 21 órai kezdettel bemutatásra kerül a The Tribe (Táncolj, ahogy anya mondja) című spanyol vígjáték.

Augusztus 24-én a szenttamási Szabadság téren 20 órai kezdettel a Hagyományápolók klubjának csoportjai mutatkoznak be a közönségnek.

Augusztus 25-én a már hagyományos szabadkai Interetno fesztivál néhány csoportjának fellépését tekinthetik meg az érdeklődők.

Augusztus 27-én a szenttamási Szabadság téren 21 órától egy belgrádi vonósnégyes koncertjét tekinthetik meg.

Augusztus 29-én a Szabadság téren az érdeklődők az Improvizacija című előadást láthatják.

Szeptember 1-jén 21 órai kezdettel a szenttamási Városi Sportcsarnok mögötti pályán folytatódik a Nyári mozi.

A Kultúrotthon ezúton értesíti a polgárokat, hogy az előzetes csupán tájékoztató jellegű, a műsor részleteit, tartalmát néhány nappal előbbb közölni fogják.

Minden előadás mozi és rendezvény teljesen ingyenesen tekinthető meg.

szenttamas.rs