Sport lábtenisz

Szenttamas.rs

 

Sikeres volt a vasárnap zárult két tömeges sportrendezvény

A Köztársaság téren vasárnap este befejeződött a több napon át zajló lábtenisz és asztalifoci-torna. A hétnapos sporteseményeken összesen 55 csapat mintegy 110 versenyzője vett részt. A torna az idén is humanitárius jellegű volt, bevételét (mintegy 117.400 dinárt) Nagy Stevan nyolcáves kisfiú gyógykezelésére adományozták.

Lábteniszben az első helyet a Parketar Dane (Vasić / Tešanović) csapat nyerte, második a Makova dvojka (Radojković / Tešanović) csapat lett a bronzérmet pedig a Caffe Momento (Trivić / Adamović) páros nyerte.

Asztalifociban a Paori (Šarčev / Šijačić) csapat bizonyult a legjobbnak, a második helyre az Amadeus (Vidović / Aleksijević) kettős került, míg a harmadik helyet a Momenat (Tasovac / Šeguljev) sportolói szerezték meg.

Mindkét verseny főszervezője a szenttamási Sport-, Turisztikai- és Rekreációs Központ volt. Az ereményhirdetést és a díjátadást követően az intézmény igazgatója, Slobodan Subić a tornák zökkenőmentes lebonyolításáért, valamint a humanitárius akció sikerességéért köszönetet mondott az önkormányzatnak, a Helyi Közösségnek, a Max Bet fogadóirodának, az Arvaji és a Momento kávézónak, a Kék Kör, a Cukorbetegség Ellen Küzdők Szenttamási Egyesületének, valamint az összes részvevőnek az igazságos (fair-play) részvételért. Mint mondta, a helyszínen árult üdítőkből befolyt összeget is a humanitárius adományokra előlátott dobozba tették. 

P. L. (Fotó: A. B.)