Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2019. november 21.

 

Úgy tűnik, manapság bárkiből lehet influenszer. Az Instagrammnak és a Youtube-nak köszönhetően elvileg szinte bárkinek lehetősége van sokmilliós közönséghez jutni. De kik ők valójában, és miért van néhányuknak több millió követője? Miben rejlik a sikerük titka? Ezekre a kérdésekre próbálunk választ keresni a Jó Pajtás legújabb számában és bemutatunk néhány olyan híres és maradandót alkotó személyt is, akikkel a történelemkönyvekben nem találkozhattok.

Folytatjuk részletes beszámolónkat a 9. Szűcs Imre gyermekvers- és prózamondó versenyünkről, és a 44. Jó Pajtás Sakktornára invitálunk minden sakkozni szerető tanulót. Idén a felsőhegyi Csokonai Vitéz Mihály iskola lesz versenyünk házigazdája.

Kedvenc tantárgyuk a matek és a torna – a maradéki Branko Radičević iskola tanulói látogattak el szerkesztőségünkbe. Az óbecsei diákokat pedig a füstmentes életmód előnyeiről kérdeztük. A Jó Pajtás legfrissebb számából megtudhatjátok azt is, hogy az alternatív zene képviselői közül ki jelentet meg új lemezt, hogy miként befolyásolja hangulatunkat a zene, és hogy milyen kesztyűt érdemes választani idén télen, de az Élő környezetünk című rovatunkból az is kiderül, hogy meddig él egy bolha?

Ne feledjétek megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk harmadik szelvényét, hiszen december közepén értékes nyereményeket sorsolunk!

 

Nagy Magdolna szerkesztő