Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2019. november 07.

 

A videojátékok számos változáson mentek keresztül, műfajok születtek és éledtek újjá. Az internet megjelenésével olyan virtuális világok épültek, amelyek képesek teljes mértékben behálózni a játékos szabadidejét. A legújabb játékok ismertetője mellett megkérdeztünk néhány érintett tanulót a játékok világáról és az internethasználatról. Beszámolunk arról is, hogy a virtuális térben bőven találhatunk olyan videókat, amelyek elgondolkodtató kiegészítői lehetnek a tanulásnak. Sőt néhány hasznos tippet is megosztunk az olvasókkal, amelyek a hatékony szótanulást segítik.

Helyszínelő című rovatunkban óbecsei diákok arról mesélnek, hogyan képzelik el magukat hatvanévesen.

Neked is kipotyognak a ruháid a szekrényből? A Jó Pajtás legújabb számából megtudhatod, hogyan pakolj és hajtogass kreatívan és könnyedén. Horog című rovatunkból kiderül, hogy a halak közül melyik pályázik az Év hala címre.

Szólásmagyarázat, fogas kérdések és a keresztrejtvény sem marad ki a lapból, és még egy fontos dolog: legújabb számunkban közöljük karácsonyi nyereményjátékunk első szelvényét. A főnyeremény egy Huawei táblagép. Olvassátok a lapot és játszatok velünk karácsonyig!

 

Nagy Magdolna szerkesztő