Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2020. január 16.

 

Legyen 2020 a te éved! Eljött az új év, amikor bizonyára te is egy rakás fogadalmat teszel annak érdekében, hogy életed szebb és boldogabb legyen. Az év első Jó Pajtásában Hadaró Ancsi is listát készít arról, hogy milyen fontos szempontokat fog figyelembe venni a jövőben, úgy hogy bátran ki is jelenti: készen áll az új esztendő kihívásaira.

A lapból kiderül az is, hogy milyen kapcsolódási pontok mentén alakult az idei Tantárgyháló verseny Szabadkán. De olvashattok arról is, hogy miért érdemelte ki az óbecsei Népkönyvtár a legjobb intézmény címet. Utána jártunk annak is, hogy kik olvastak a legtöbbet a tavalyi évben.

Beszámolunk nektek az elmúlt év legjelentősebb felfedezéseiről a csillagászat és az űrkutatás terén, és az esztendő legnépszerűbb sorozatait is felsorakoztattuk Sztárvilág című rovatunkban. Tanácsokkal szolgálunk ahhoz, hogy miként gondoskodjunk a kutyákról télen.

Kiadványunkban most is megtalálhatjátok a Bizalmas sorok, a Tiniturmix, a Zsibongó és más rovatainkat. Valamint a karácsonyi nyereményjátékunk nyerteseinek névsora sem maradt ki lapból!

 

Nagy Magdolna szerkesztő