Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2020. november 5.

 

Ki milyen társasjátékot kedvel? Divatosnak számít-e manapság a malmozás, sakkozás vagy a dominózás? Többet között ezekre a kérdésekre is fény derül a Jó Pajtás legújabb számában.

Jusztika ezúttal a szerelem témáját feszegeti, a szabadkai tanulók pedig kreativitásukról adnak hangot képes beszámolójukkal. Tudományos rovatunkban olvashattok Spotról, a robotkutyáról és egy olyan terítőről, amely felismeri az ételeket. Érdekes összefoglalót készítettünk nektek a zsiráfokról is, akik számos különleges tulajdonsággal rendelkeznek.

A Jó Pajtás legfrissebb számából megtudhatjátok azt is, hogy miért dorombol a macska és hogy honnan ered a pantomim. A Múltidézőben az asszírok életébe kalauzolunk el titeket. A Sztárvilágban olyan előadókról olvashattok, akik több zeneműfajt is beépítettek tevékenységükbe.

Néha kifejezetten nagy kihívást jelent diáknak lenni – csak semmi aggodalom – több tanulási tippet is felsorolunk, azoknak is, akik kevésbé szeretnek magolni. Ha téged is érdekel a cirkusz világa, kukkants bele Zsibongó című rovatunkba! De olvashatsz még a lapban a kézilabdáról és a hegedűről is!

Ezúttal is helyett kapott a lapban a nyereményjáték, a viccek és fejtörők is!

Török Erna a Jó Pajtás főszerkesztője

szenttamas.rs