Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2021. február 18.

 

A Jó Pajtás legújabb számának címoldalán három olyan tehetséges fiatal szerepel, akik arra biztatnak benneteket, hogy ha valamiben jók vagytok, ne hadjátok annyiban, fejlesszétek a tehetségeteket – ha kell, tűzön-vízen át.

Miért vagyunk szerelmesek? Ha téged is érdekel bővebben a téma, olvass bele az Eztfilózdki! című rovatunkba. Az óbecsei diákok is elmesélik a szerelemhez fűződő élményeiket.

Lapozz a hatodik oldalra, ha kíváncsi vagy kedvenc újságod történetére. A Jó Pajtás idén ünnepli 75. születésnapját, ezért ünnepi díszben tűnik fel. A jubileum alkalmából most te is alkothatsz és nyerhetsz is! Minderről bővebben a 26. oldalon olvashatsz.

Hogy milyen misztikum rejtőzik Robi biciklije körül? Jusztika hamarosan kideríti. A hetedikes diáklány hétről-hétre újabb kalandokról számol be a hetedik oldalon.

Tudományos rovatunkban arra kerestük a választ, hogy miért tér vissza a bumeráng. Olvashatsz még a lapban a gepárdról, a szavanna villámáról, a röplabdáról és többek között az is kiderül a Jó Pajtás legújabb számából, hogy miként mehetne jobban a tanulás. A színes oldalakon pedig egy hasznos táblázatot is találsz a szófajok rendszeréről.

Ne hagyd ki a fejtörőket, és a Bizalmas sorokat sem!

 

Török Erna a Jó Pajtás főszerkesztője

szenttamas.rs