Hírek

Szenttamas.rs

 

Szenttamáson is járt a Mikulás

 

A szenttamási Hagyományápolók Klubja 2017. december 5-én 18 órai kezdettel a Zsebszínházban 21. alkalommal szervezte meg a legkisebbek számára a Mikulás-várást. A terem ezúttal is szűknek bizonyult, hiszen a részvétel az előző évekhez hasonlóan az idén is tömeges volt.

Az idei ünnepség a klub kis színjátszócsoportjának bemutatójával indult. Robotka István, a darab rendezője elmondta, a klub kis színészei ezúttal egy rövid mesejátékot vittek színre, ami az ő korosztályuknak megfelelő: ‒ Egy rövid, de tanulságos mesét adtak elő a gyerekek, állatmesét, ami általában aktuális a kicsiknél, és örülök, hogy mindannyian csodálatosan nézték.

Forgács Ibolya, a szenttamási Hagyományápolók Klubjának elnöke elmondta, mivel az idén is messziről érkezett a Mikulás, előbb a krampuszok jöttek, akik cukorkát és virgácsot osztogattak a gyerekeknek: ‒ Gyalog érkezett a Mikulás, szétosztott 72 csomagot, a gyerekek közül pedig többen is énekeltek, szavaltak. Közben a krampuszok rosszalkodtak, és szórakoztatták a legkisebbeket.

 

szenttamas.rs