Értesítés

Szenttamas.rs

 

MNT: Kezdődik a szerződések aláírása

 

Kedves Ösztöndíjas!

Az ösztöndíja meghosszabbítása érdekében alá kell írnia a 2017–2018-as tanévre vonatkozó szerződését. Ezt mindenki abban a CMH irodában teheti meg, ahol egyetemi tanulmányait folytatja. A szerződéseket aláírni hétfőtől szerdáig lehet, tehát 2017. december 4-e és 6-a között.

Aki az Újvidéki Egyetem valamely újvidéki székhelyű karának hallgatója, illetve újvidéki főiskolára jár, az az újvidéki CMH irodában írhatja alá a szerződését.

Aki az Újvidéki Egyetem valamely szabadkai székhelyű karának hallgatója (Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Építészeti Kar, Közgazdasági Kar), illetve szabadkai főiskolára jár, az a szabdkai CMH irodában írhatja alá a szerződését.

Aki az Újvidéki Egyetem Mihajlo Pupin Műszaki Tudományok Karának hallgatója, illetve a nagybecskereki főiskolára jár az a nagybecskereki CMH irodában írhatja alá a szerződését. (A szerződéseiket ma (pénteken) adtuk postára a CMH számára, ezért lehet, csak hétfő délután érkeznek meg az irodába.)

Aki Belgrádi Egyetemre vagy főiskolára jár, azt telefonon fogjuk felkeresni.

Kérjük, tartsa be a határidőt és szerződését szerdáig, avagy december 6-áig írja alá, ugyanis csak a szerződések aláírását követően tudunk ösztöndíjat utalni. Természetesen a jelentés kitöltése a Brekin is feltétel, erről hamarosan értesítést fognak kapni.

Ha kérdése van, kérem ezen az e-mail címen jelezze!

 

Tisztelettel, MNT Hivatala