Felhívás

Szenttamas.rs

 

FELVÉTELI-FELKÉSZÍTŐ

Az ingyenes tanfolyamra február 8-áig lehet regisztrálni

A Magyar Nemzeti Tanács ösztöndíjprogramjának szerves részét képezik azok a felvételi-felkészítő előadások, amelyek feladata, hogy az érettségizőket minél jobban felkészítsék a szerbiai egyetemek/főiskolák felvételi vizsgáira.

A Magyar Nemzeti Tanács az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is megszervezi az ingyenes egyetemi felvételi-felkészítő tanfolyamot. A tanulók 14 tantárgy közül választhatnak: magyar nyelv és irodalom, német nyelv, angol nyelv, alkotmány és állampolgári jogok, szociológia, pszichológia, történelem, földrajz, biológia, matematika, fizika, kémia, közgazdaságtan, számítástechnika és informatika.

A felkészítőre regisztrálni a Magyar Nemzeti Tanács diákportálján, a breki.mnt.org.rs honlapon lehet február 8-áig. A felkészítő február 10-én kezdődik. A program három részből áll. Az első része online történik. A második részében tantermi foglalkozásokon vehetnek részt a diákok február 22-én, március 14-én, április 4-én és június 13-án. A program harmadik része a felvételi-felkészítő tábor, mely Újvidéken valósul meg 2020. május 9-e és 10-e között.

Érdeklődni a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában munkanapokon a 024/524-534-es telefonszámon vagy a breki@mnt.org.rs villámpostacímen lehet.