Értesítés

Szenttamás.rs

 

Hétfőn kezdődik az óvoda

Csak egészséges gyerekek mehetnek óvodába és kizárólag azok, akiknek a felügyeletét nem tudják másként megszervezni a szülők

 

A szenttamási Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény értesíti a szülőket, hogy május 11-től újra működnek az óvodák. A napközibe egyelőre azokat a gyerekeket várják, ahol a szülők dolgoznak, és nincs más lehetőség a gyermek ellátására.

Az intézményben az első héten azokkal a gyermekekkel kezdik meg a munkát, akiknek az esetében mindkét szülőnek munkáltatói igazolást kell vinnie arról, hogy kötelezően meg kell jelennie a munkahelyén, illetve arról is, hogy melyik váltásban dolgozik, ugyanis egyelőre csakis azokat a gyermekeket tudják fogadni, akik esetében az egyik szülő sem tud otthonról dolgozni, emellett a gyermekeknek egy hétnél nem régebbi orvosi vizsgálatról szóló igazolással is rendelkezniük kell.

Ahhoz, hogy teljes egészében fel tudjunk készülni a kicsik fogadására, tudni kell, hogy hány gyermekre számíthatunk, ezért a szülők az említett igazolásokat legkésőbb május 7-én 12 óráig juttassák el a központi óvodába (Jovan Popović utca 9.). Ugyancsak szigorúan be kell tartani a gyermekek intézményben tartózkodására vonatkozó intézkedéseket és előírásokat, amelyekről a hivatalos honlapon keresztül a lehető leghamarabb értesítjük a szülőket, hogy közös elkötelezettség útján megakadályozzuk a Covid-19 világjárvány terjedését. Szolgáltatásaink felhasználói a meghatározott időtartamra kötelesek fizetni a gyermekek tartózkodásáért a járvány előtt meghatározott áron, olvasható a szenttamási Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény ma kiadott közleményében.

 

szenttamas.rs