Felhívás

Szenttamás.rs

 

Május 8-ától kezdődik a beiratkozás

 

A Szenttamási Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény ezúton értesíti a szülőket, hogy az óvodások beiratkozását a 2018/2019-as tanévre május 8-a és június 1-je között végzik 12 és 13 óra között. Az iratkozásra a község bármelyik óvodájában lehet jelentkezni. A kiscsoportba való iratkozáshoz a gyerek egyészségügyi könyvecskéjére van szükség, míg az előkészítő csoporhoz a gyermek anyakönyvi kivonata és a gyermekorvostól kapott egészségügyi igazolás szükséges. Az iratkozáshoz szükséges beutalót szeptemberben, azaz az óvodába induláskor kell bevinni az intézménybe.

A központi óvoda Jovan Popović utca 9. szám alatti Hófehérke egységben továbbra is dolgozik a bölcsőde, ahol az egész napos benntartózkodásra a 2 évnél idősebb gyerekeket fogadják. Előnyben részesülnek azok a családok, ahol mindkét szülő dolgozik. Itt a születési anyakönyvi kivonat mellett kötelező felmutatni az egészségházban kapott orr-, illetve szájváladék-minták eredményeit.

Az intézmény őszre a Laza Kostić utcában lévő Bambi óvodában még három (két szerb és egy magyar nyelvű) csoport számára szervez egésznapos tartózkodást, amelybe a 3,5 ‒7 éves gyerekeket írathatják a szülők.

 

szenttamas.rs