Hírek

Szenttamas.rs

 

Szenttamás: Óvodába iratkozás elektronikusan

Ezentúl a szenttamásiak is beírathatják az óvodába elektronikus úton gyerekeiket – közölte az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény

 

Ezt május 11-től 25-ig tehetik meg a szülők. Az eUprava internetes oldalon egy online űrlap kitöltésével beíratható a gyermek az iskoláskor előtti intézménybe. A szülőknek sem az anyakönyvi kivonatért, sem a munkahelyi vagy a lakóhelyi bizonylatért nem kell sorba állniuk. Ezeket a dokumentumokat automatikusan csatolja a rendszer.

Az eUprava portálon először regisztrálni kell. Az erről szóló részletes tájékoztató a csatolt linken található:

https://euprava.gov.rs/kreiranje-korisnickog-naloga-korisnickim-imenom-i-lozinkom.

Ezt követően a szülőnek a regisztrációnál megadott felhasználói névvel és a jelszóval be kell jelentkeznie. A következő link (https://euprava.gov.rs/usluge/5840) közvetlenül a szenttamási Öröm Iskoláskor Előtti Intézménybe való elektronikus úton történő beiratkozáshoz irányít, ahol ki kell tölteni egy kérvényt.

A gyermek óvodába történő beíratásához részletes tájékoztató a következő linken található:

https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Uputstvo%20eVrtic.pdf

Az intézmény minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy minden gyermek számára biztosítsa a beiratkozást, amennyiben a szülei azt akarják, hogy gyermekük az idei tanévben óvodai intézményünkbe járjon, olvasható az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény közleményében.

Bővebb tájékoztatást a szenttamási, nádaljai és turiai szülők a következő telefonszámokon kaphatnak: 021/730-161 vagy 064/80-67-582.

 

szenttamas.rs