Sport foci

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség

Az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 6. forduló mérkőzéseit játszották. A szenttamási csapatok felemás eredménnyel szerepeltek, egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség született.

Sokat érő győzelmet és drága bajnoki pontokat csikart ki a Srbobran labdarúgó együttese vasárnap délután Turián, ugyanis a községi rangadót a kiserdei kék-fehérek 4:2-re nyerték a Mladost ellen. A szenttamási csapat góljait Kosović, Manojlovič i Marjanov (2), a turiai csapat két gólját pedig Trivić lőtte. A Srbobran ezzel a győzelmével feljött a táblázat 3. helyére,a  turiai Mladost pedig a 13. helyre csúszott.

A következő fordulóban a szenttamási focistákra nagyon nehéz mérkőzés vár, ugyanis a táblázat második helyén álló bácsszentiváni (Prigrevica) Bratstvo 1946 csapatát fogadják. A mérkőzés a kiserdőben szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik. A turiai együttes vasárnap a militicsi (Srpski Miletić) Zadrugar vendége lesz.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói szombaton Csúrogon katasztrofális, 9:0 arányú vereséget szenvedtek az ottani Hajduk csapatától, így pont nélkül továbbra is sereghajtók a táblázaton.

A Mladost-Radost labdarúgói az őszi bajnoki idényt a legalacsonyabb bajnoki rangfokozatban, a Verbász‒Titel‒Zsablyai Községközi Ligában kezdték. Vasárnap a piros-fehér rajcsúri csapat a loki Sloga együttese ellen lépett pályára, a mérkőzés pedig 1:1-es döntetlennel ért véget. A Mladost-Radost így három forduló után a táblázat 7. helyén áll, mindössze 1 ponttal. A következő fordulóban a vásártéri labdarúgók szabadok.

P. L.