Sport foci

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, két vereség

Az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 7. forduló mérkőzéseit játszották. A szenttamási csapatok felemás eredménnyel szerepeltek, egy győzelem és két vereség született.

Elvitte a bácsszentiváni (Prigrevica) Bratstvo 1946 csapata a bajnoki pontokat Szenttamásról. A szenttamási Srbobran labdarúgói ugyanis szombaton délután a kiserdei pályán 2:1 arányban kikaptak a táblázat második helyén álló csapattól.  Csapatunk nagyon jól játszott, a csatárok több kiváló helyzetet is kihagytak, a vendéggyőzelem így inkább a szerencsén múlott. A kék-fehérek most 12 bajnoki ponttal a táblázat negyedik helyére csúsztak vissza, míg a Bratstvo 1946 csapata továbbra is a második. A követlező fordulóban a Srbobran együttese vasárnap, október 4-én a pacséri Bačka labdarúgóival találkozik.

Sokkal nagyobb szerencséjük volt vasárnap a turijai Mladost focistáinak, akik idegenben, kiváló játékkal 2:1 arányban legyőzték a militicsi (Srpski Miletić) Zadrugar együttesét. A Mladost ezzel a győzelemmel feljött a táblázat 10. helyére, a hét mérkőzésből 9 bajnoki pontot szerzett. A turijai labdarúgók vasárnap délután a sziváci Polet együttesét látják vendégül. A találkozó 15 órakor kezdődik.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói vasárnap a sajkásszentiváni (Šajkaš) Borac vendégei voltak, és 2:1 arányú vereséget szenvedtek. A nádaljai focisták az eddig lejátszott hét mérkőzésüket mind elveszítették, így továbbra is sereghajtók a táblázaton.

A VerbászTitelZsablyai Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói ebben a fordulóban szabadok voltak. A csapat három forduló után a táblázat 9. helyén áll. A rajcsúri piros-fehérek vasárnap, október 4-én a tündéresi (Vilovo) Obilić labdarúgóit fogadják.

P. L.