Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Győzelmek és vereségek

 

Győzött a Srbobran és a Mladost-Radost labdarúgó csapata, kikapott a turiai Mladost és a nádaljai Napredak

A szenttamási Srbobran labdarúgói a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában a 15. fordulóban szombaton, november 25-én, a szilbereki (Bački Brestovac) BSK csapatát fogadták. A 90 percnyi játék után a mérkőzést a hazai gárda nyerte 4:2 arányban. A kiserdei csapat nagyon jól játszott, azonban a védelem nem volt a legbiztosabb, így a vendégek kétszer is betaláltak. Ennek ellenére a Srbobran csapata még mindig ,,vezető” pozícióban van a kapott gólokat illetően, ugyanis a csapat kapusa a 15 lejátszott mérkőzésen mindössze öt alkalommal kapitulált. Az őszi idényben kiváló teljesítményt nyújtó ,,kékek” továbbra is a táblázat második helyén állnak, 34 bajnoki pontot gyűjtöttek, és innen várják a tavaszi folytatást.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata szombaton Csonoplyán vendégszerepelt, és a Sloga együttesétől sima, 3:0 arányban kikapott. A mérkőzésen a turiai csapat nem találta fel magát, a csatárok is sokat hibáztak, a hazaiak viszont háromszor is betaláltak. A Mladost az eddig lejátszott 15 fordulóban mindössze 5 alkalommal győzött, 4 döntetlent és 6 vereséget tud maga mögött, és az őszi idényt a táblázat 9. helyén fejezte be.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén idegenben a kiskéri (Bačko Dobro Polje) Sutjeska csapatával mérkőzött, és súlyos, 5:0 arányú vereséget szenvedett. A nádaljai csapat mindössze 14 bajnoki ponttal a táblázat alsóházában, a 13. helyen áll. Kiesésről egyelőre még nem beszélhetünk, azonban ebben a rangfokozatban a Napredak ennél sokkal többre is képes, és reméljük, hogy tavaszra ezt a csapat be is bizonyítja.

Az elmúlt héten portálunkon beszámoltunk arról, hogy a Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói fölényes, 8:1 arányú vereséget mértek az ómoravicai Sloboda együttesére. A rajcsúri csapat kiválóan játszott, és teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót. A Mladost-Radost eddigi mérlege 6 győzelem és 4 vereség, a csapat pedig 18 bajnoki ponttal jelenleg a táblázat 4. helyén fejezték be az őszi bajnoki idényt. A klub elnöke, Paroški Krisztián portálunknak elmondta, elégedett a csapat őszi idényben nyújtott teljesítményével. A folytatás várhatólag márciusban lesz.

 

szenttamas.rs