Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Hármat lőttek a kék-fehérek

 

Háromszor találtak a Srbobran labdarúgói az ellenfél hálójába, miközben egy gólt sem kaptak. A mérkőzés 90 percében folyamatos volt a szenttamási csapat fölénye. Ugyancsak győzött a turiai Mladost, a nádaljai focisták pedig kikaptak.

A 8. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában. A szenttamási Srbobran labdarúgói szombaton a Tavankut együttesét fogadták, és a 0:0-ás félidőt követően meggyőző, 3:0 arányú győzelmet arattak. A szenttamási csapat góljait Kosović (11-esből), Vujičić és Hadjinac lőtte. A kiserdei csapat ezzel a győzelemmel feljött a táblázat első helyére, 20 pontja van. Érdekes megemlíteni, hogy a Srbobran az elmúlt 8 fordulóban mindössze egy gólt kapott, a csatárok pedig 13-szor találtak az ellenfél hálójába. A kék-fehérek a következő fordulóban a zombori Radnički vendégei lesznek.

A turiai Mladost labdarúgó csapata vasárnap a kanizsai Potisje együttesét fogadta, és 2:1 arányú győzelmet aratott. A Mladost góljait Savović és Trivić lőtte. A nyolc fodulót követően a turiai gárda négy győzelemmel, egy döntetlennel és három elveszített mérkőzéssel a táblázat 8. helyén áll, 13 pontot gyűjtött. A következő fordulóban a Mladost ellenfele a hódsági (Odžaci) Tekstilac csapata lesz.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata szombaton a hajdújárási Vinogradar ellen lépett pályára, és 2:0 arányú vereséget szenvedett. A hazai csapat fölénye már az első részben megmutatkozott, a győzelem pedig teljesen megérdemelt. A Napredak most két helyet csúszott a táblázaton, és jelenleg a 9. A következő fodulóban, vasárnap, a nádaljai labdarúgók a bácsfeketehegyi Jadran csapatát fogadják. A találkozó 14 óra 30 perckor kezdődik.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói az elmúlt hétvégén szabadok voltak. Vasárnap, október 15-én a rajcsúri csapat a Pobeda együttesét fogadja. A mérkőzés 15 órakor kezdődik. 

szenttamas.rs