Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, egy döntetlen, két vereség

 

A 7. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában. A szenttamási Srbobran labdarúgói vasárnap a hódsági Tekstilac vendégei voltak, és igen fontos, 3:1 arányú győzelmet arattak. Amióta Knežević edző átvette a csapatot, a kiserdei ,,kék galambok” zsinórban az ötödik győzelmüket aratták. A csapat továbbra is a táblázat második helyén áll, 17 pontot gyűjtött. A következő fordulóban a Srbobran hazai pályán a Tavankút együttesét látja vendégül. A mérkőzés a kiserdei stadionban szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói szombaton a bácsordasi (Karavukovo) ellen lépett pályára, és 4:2 arányú vereséget szenvedett. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, azonban a vendégek kihasználták a hazai pálya előnyét, és biztos győzelmet arattak. A turiai labdarúgó csapat jelenleg a táblázat 8. helyén áll 10 ponttal. A következő fordulóban a Mladost a kanizsai Potisje csapatát fogadja. A találkozó vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődik.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata vasárnap hazai pályán a sokkal nehezebb helyről induló Panonija IM Topola labdarúgóit fogadta. Nagy meglepetésre a 90 perc teljesen kiegyenlített játékot hozott, amit az 1:1-es végeredmény is tükröz. A Napredak most 9 bajnoki ponttal a táblázat 7. helyén áll. A csapat két győzelmet, három döntetlent és két vereséget tud maga mögött. A következő fordulóban a nádaljai labdarúgók a hajdújárási Vinogradar vendégei lesznek.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói az elmúlt hétvégén ismét kikaptak. Ezúttal idegenben, Andrásmezőn (Tomislavci) a település nevét viselő csapattól szenvedtek súlyos, 4:0 arányú vereséget. A rajcsúri piros-fehérek négy forduló után egy győzelemmel és három vereséggel a táblázat 8. helyén állnak. A Mladost-Radost csapat a következő fordulóban szabad lesz.

 

szenttamas.rs .