Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Továbbra is elsők a Srbobran labdarúgói

 

 

A szenttamási Srbobran labdarúgó csapata a 2017/2018-as bajnoki idény 21. fordulójában szabad volt. Csapatunk a tavaszi idényben 46 bajnoki ponttal magabiztosan áll a táblázat első helyén, a 19 lejátszott mérkőzésből csak egyszer kapitulált. A Srbobran együttese a következő fordulóban, április 21-én hazai pályán a hódsági Tekstilac labdarúgóit fogadja. A találkozó a kiserdei stadionban 16 órakor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata számára rosszul indult a tavaszi idény, ugyanis egymásutánban már a harmadik mérkőzésüket veszítették el. A Mladost vasárnap Dunagáloson (Gložan) a Budućnost együttesétől kapott ki 3:0 arányban. A turiai csapat szekere tovább gurul a lejtőn, a Mladost jelenleg a táblázat alsóházában tanyázik, mindössze 20 ponttal a 13. helyen áll. Ahhoz, hogy a csapat bennmaradjon ebben a rangfokozatban, az elkövetkező mérkőzéseken mindenképpen győzelemre van szüksége. Minden egyéb eredmény csak fokozza a bizonytalanságot. A turiai labdarúgók vasárnap hazai pályán a bácsordasi (Karavukovo) Polet együttesét fogadják. Ez a mérkőzés is 16 órakor kezdődik.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata a 22. fordulóban újabb vereséget szenvedett. Ezúttal Pannónián a Panonija IM Topola csapatától kapott ki 4:0 arányban. A nádaljai labdarúgók a táblázat utolsó előtti helyén tanyáznak, a csapat az őszi és a tavaszi idényben mindössze 15 bajnoki pontot gyűjtött. Így szinte már most biztosra vehető, hogy a következő bajnoki idényben a csapat alacsonyabb rangfokozatba kerül. A Napredak következő ellenfele a hajdújárási Vinogradar együttese lesz.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói vasárnap a torzsai (Savino Selo) Budućnost vendégei voltak, és 1:0 arányban veszítettek. A rajcsúri piros-fehérek 19 bajnoki ponttal jelenleg a táblázat 5. helyén állnak. A csapat eddigi mérlege 6 győzelem, egy döntetlen és 6 vereség. A Mladost-Radost következő ellenfele a Tomislavci csapata lesz. A mérkőzés a rajcsúri pályán vasárnap, április 22-én, 16 órakor kezdődik. 

P. L.