Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Egy döntetlen, két vereség

 

Értékes pontokat veszített a Srbobran labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén. A kiserdei stadionban csapatunk a mitrovicai Radički SM csapatától kapott ki 2:0 arányban. A sportszerencse ezúttal a nem túl erős játékot felmutató, ám szerencsésebb mitrovicai csapat mellé állt, a szenttamásiak pedig csak sajnálhatják az elszalasztott lehetőséget. Az őszi idény 16. fordulóját követően a kiserdei ,,kék galambok” 18 bajnoki ponttal a táblázat 13. helyére csúsztak, az elmúlt 2,5 hónap alatt mindössze öt alkalommal győztek. A következő fordulóban, szombaton, csapatunk a bácsszentiváni (Prigrevica) Bratsvo 1946 vendége lesz.

A Vajdasági Liga északi csoportjában szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata vasárnap, hazai pályán a csonoplyai Sloga együttesét fogadta. A barátságtalan, szeles időben játszott találkozón öt gólt láthatott a közönség, ebből sajnos hármat a Mladost hálójában. A mérkőzés végeredménye Mladost – Sloga 2:3. A turiai csapat egy kiváló lehetőséget szalasztott el, hogy elrugaszkodjon a táblázat alsóházától, de nem sikerült. A csapatnak mindössze 13 pontja van és 14 forduló után a 14. helyen tanyázik. A következő fodulóban a Mladost a dunabökényi (Mladenovo) Budućnost vendége lesz.

A Szabadkai Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói a 14. forduló keretében, szombaton, hazai pályán a Panonija IM Topola csapatát fogadták. 90 pernyi játék utrán a mérkőzés 0:0-ás döntetlennel ért véget. A Napredaknak nem kedvezett a döntetlen, egy hellyel lejjebb csúszott a táblázaton, és jelenleg a 12. A következő fordulóban, vasárnap a Napredak a bácsföldvári Vojvodina csapatával mérkőzik.

 

P. L.