Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem idegenben és két vereség

 

A szerb liga Vajdaság csoportjában szereplő szenttamási Srbobran labdarúgói vasárnap a táblázat 5. helyén álló pancsovai Železničar vendégei voltak, és 1:0 arányú győzelmet arattak. A kiserdei csapatnak ez volt az őszi bajnoki idényben a második győzelme, amivel egyúttal sikerült elrugaszkodnia a táblázat alsóházától. A Srbobran a következő fordulóban hazai pályán a nagybecskereki Radnički csapatát fogadja. A mérkőzés a kiserdei stadionban szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik.

A Vajdasági Liga északi csoportjában szereplő turiai Mladost labdarúgói vasárnap a zombori Radnički 1912 csapatával mérkőztek, és 2:0 arányú vereséget szenvedtek. A turiai labdarúgóknak így hét mérkőzésből mindössze hét pontjuk van, és a táblázat 10. helyén állnak. A Mladost a következő fordulóban a turiai stadinonban a zombori Radnički csapatát fogadja.

A Szabadkai Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói szombaton a táblázat második helyén álló bajmoki Radničkihoz utaztak, és 90 percnyi játék után 2:1 arányban kikaptak. A nádaljai csapat kemény ellenfélnek bizonyult, azonban a három bajnoki pontot nem sikerült hazahozni. A Napredak jelenleg 7 ponttal a táblázat 12 helyére csúszott vissza. A következő fordulóban vasárnap csapatunk az újsóvéi (Ravno Selo) Proleter labdarúgóit látja vendégül. A mérkőzés a nádaljai stadionban 15 óra 30 perckor kezdődik.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában versenyző Mladost-Radost labdarúgói vasárnap délután Krivaján, a település nevét viselő csapattal mérkőztek, és 2:0 arányban győztek. A rajcsúri labdarúgók maximális teljesítménnyel továbbra is veretlenül állnak a táblázat élén. A következő fordulóban, október 7-én a vásártéri piros-fehérek a kishegyesi Egység csapatát látják vendégül. A mérkőzés a rajcsúri stadionban 15 órakor kezdődik.

 

P. L.