Felhívás

Szenttamas.rs

 

Újra a Crvena Zvezdában játszik Aleksandar Katai

 

Aleksandar Katai, verbászi születésű szenttamási labdarúgó néhány nappal ezelőtt újból a fővárosi Crvena Zvedához igazolt, így a piros-fehérek jelentős erősítéssel indulnak a Bajnokok ligájában.

 

A srbobran.net portálnak adott nyilatkozatában Katai elmondta, hamarosan újra magára ölti a 10-es számú piros-fehéz mezt: − Csupán néhány adminisztratív apróság maradt hátra, és újra a Rajko Mitić stadionban lépek pályára. Nagyon örülök, hogy immár másodszor a klub tagja lehetek, elégedett vagyok a szerződéssel, és bízom benne, hogy csapatunk ismét a legjobb teljesítményt nyújta majd – mondta a világhírű focista.

A 2015. év legjobb szenttamási sportolója Katai Aleksandar pályafutása a Novi Sad csapatában kezdődött, ahonnan a Vojvodina együtteséhez igazolt. Innen két idény után 2011-ben a görög Olimpiakoszhoz, egy év múlva pedig a Crvena zvezda együtteséhez igazolt. A Szerbiai Szuper Liga egyik legerősebb gólgyárosa volt, bekerült a szerb labdarúgó válogatottba is. Pályafutását néhány évvel ezelőtt Amerikában folytatta, ahol először a Chicago Fire, majd a L. A. Galaxy csapatának játszott. Idén júniustól ismét a Crvena Zvezda sorait erősíti. A fővárosi piros-fehérek kedvence a csapat színeiben 68 mérkőzést játszott, 31 gólt lőtt, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a klub megnyerte a 2015-2016-os bajnoki idényt.


 

szenttamas.rs