Sport foci

Szenttamas.rs

Továbbra is csak a rajcsúri focisták veretlenek

 

Az elmúlt hétvége labdarúgó mérlege a szenttamási csapatokat illetően egy győzelem, egy döntetlen és két vereség.

Mint már beszámoltunk róla, Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a Srbobran együttese szombaton 1:1-es döntetlent játszott az apatini Mladost-APA csapatával. A vendégeknek sok-sok szerencséjük volt, hogy a szenttamásiak csak egyszer találtak a hálóba. A 6. fordulót követően a Srbobran a táblázat 6. helyére csúszott, négy győzelem, egy vereség és egy döntetlen a csapat eddigi mérlege.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost katasztrófális 7:0 arányú vereséget szenvedett Hódságon az ottani OFK Odžaci együttesétől, és most 4 ponttal a táblázat 12. helyén áll. A következő fordulóban a Srbobran együttese Pacsérra utazik, ahol a Bačka labdarúgóival mérkőzik, míg a turiai csapat pedig vasárnap, 16 órától, hazai pályán, az újzsedniki (Novi Žednik) Preporod labdarúgóit fogadja.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap délután a rajcsúri pályán 4:2 arányban győzték le a bulkeszi Maglić együttesét, és így továbbra is veretlenül állnak a táblázat élén. A következő fordulóban szerdán, szeptember 24-én 16 órától csapatunk az újsóvéi (Ravno Selo) Proleter labdarúgóit fogadja. A rajcsúriak ezúttal is számítanak a szurkolótábor támogatására.

A nádaljai Napredak labdarúgói a Verbász-Titel-Zsablya községközi ligában az elmúlt hétvégén a dunagárdonyi (Gardinovci) Hajduk vendégei voltak és 4:1 arányú vereséget szenvedtek. A nádaljai együttes így 5 forduló után két döntetlennel és három vereséggel a táblázat 10 helyén áll. A Napredak a következő fordulóban, szeptember 28-án, hazai pályán a péterrévei Jedinstvo együttesét fogadja. Ez a találkozó is 16 órakor kezdődik.

Paraczky László