Hírek

Szenttamas.rs

 

Második vereség az őszi idényben

A Srbobran Kézilabda Klub első csapata a hetedik forduló keretében tegnap este a Városi Sportcsarnokban a mitrovicai Srem csapatát fogadta, és 23:27 (15:14) arányban kikapott.

A dinamikus, izgalmas és fordulatokkal teli mérkőzésen több kiváló akciót és attraktív gólokat láthatott a szépszámú közönség. A hazaiak legeredményesebb játékosa Vladimir Ristanović Piki hat, Miloš Šijačić négy alkalommal talált az ellenfél hálójába. A vendégek közül a legtöbb gólt Popović Nikola (7) lőtte, a mérkőzés legjobb játékosa pedig a mitrovicai csapat kapusa, Rađenović Vladimir lett.

A szenttamási csapat nagy hátránnyal kezdett, sérülés miatt ugyanis a legjobb játékos, Miloš Vraneš csak az első félidőben játszott, Jovan Simin pedig nem lépett pályára. Ráadásul a kispad is eléggé üres volt. Ettől függetlenül szinte folyamatosan fej-fej mellett haladt a két csapat, a végén pedig a vendégeknek kedvezett a sportszerencse.

A következő fordulóban, november 14-én a Srbobran együttese a Latyarak csapatát fogadja. A találkozó 19 óra 15 perckor kezdődik. 

P. L. (Fotó: B. Š.)