Hírek

Szenttamas.rs

 

Végéhez közeledik a focitorna

Tavaly december 21-én indult a többhetes Újévi Labdarúgótorna a szenttamási sportcsarnokban. A szervezők a tornát Jovica Jolet Tešić Emléktornára keresztelték át, amivel tisztelettel adóznak a nemrégiben elhunyt spormunkás, labdarúgó és klubvezető emlékének. A csoportküzdelmek pénteken, január 3-án fejeződtek be, pénteken este pedig már ismertek voltak az elődöntők és a döntők párosításai. Az összecsapások szombaton 16 órától folytatódnak, este pedig már kiderül, melyik kategóriában ki kerül az első helyre.

16 órától a pionírok korosztályában a 3. helyért a kulai Hajduk és a Front Lainers játszik, 16 óra 30 perctől pedig a serdülők korosztályában a zsablyai Milumi és a Da Mi Jo trending mérkőzik meg egymással. A pioníroknál a döntő 17 óra 10 perckor kezdődik, és a Zotrix a Srbobran 1 csapatával játszik, míg a serdőlőknél a két legjobb csapat, a Komšije és Joletovi Šampioni összecsapását 17 óra 40 perctől láthatja a közönség.

18 óra 20 perckor az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra kerül sor, amit a tornával párhuzamosan zajló tombolajáték húzása követ.

A veterán korosztályban a harmadik helyért a Leteći Holanđani és a VMR Alatnica csapata játszik, ez a mérkőzés 19 órakor kezdődik, a felnőtt kategóriában pedig 19 óra 40 perctől a bronzéremért a Gradina Sistem és a VMR Alatnica első csapata mérkőzik meg egymással. A veteránoknál a döntőben 20 óra 30 perctől a járeki Maxbet és a Berlinger Haus, a felnőtteknél pedig az aranyéremért a Kraljevina Srbija és a Fortuna csapata játszik. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 22 óra 10 perckor kerül sor. 

szenttamas.rs