Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két döntetlen, egy vereség

 

Felemás eredménnyel szerepeltek Szenttamás község labdarúgó csapatai az elmúlt hétvégén rendezett találkozókon. A Srbobran és a Napredak csapata döntetlent játszott, a Mladost kikapott.

 

Megosztotta a pontokat a Vajdasági Liga északi csoportjában versenyző Srbobran és a Hercegovac labdarúgó csapata a hétvégén megtartott 14. fordulóban. A mérkőzés végeredménye 1:1 lett. A szenttamási kék-fehérek nem tudták kihasználni a hazai pálya előnyét a nem sokkal jobban teljesítő vendégek ellen, így a csapat továbbra is a táblázat alsóházában tanyázik, 11 bajnoki pontot gyűjtött. Tekintettel arra, hogy az őszi idény a végéhez közeledik, a szenttamási csapatnak a tél folyamán nagyon fel kell készülni amennyiben nem szeretne kiesni ebből a rangfokozatból. A következő fordulóban a Srbobran labdarúgói a Bajsa vendégei lesznek.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata a Tavankut vendége volt, és 2:1 arányú vereséget szenvedett. Az egyébként nagyon jól játszó Mladost együttese egyszerűen nem tudott fordítani az ugyancsak jó játékot mutatott házigazdák ellen. A turiai csapat jelenleg 29 bajnoki ponttal a táblázat 4. helyén áll, a következő fordulóban pedig az apatini Mladost APA labdarúgóival mérkőzik. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén a zentai Senta együttesét fogadta. A mérkőzésen nem született gól, így a vendégek hazavitték az egyik pontot. A Napredak a 13. fordulót követően a táblázat 5. helyén áll, 24 bajnoki ponttal. A csapat eddigi mérlege 7 győzelem, három döntetlen és három elveszített találkozó. Az előttünk álló hétvégén a nádaljai labdarúgók idegenben, a györgyéni Đurđin csapatával játszanak.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgó csapata az elmúlt hétvégén szabad volt, most vasárnap pedig a táblázat első helyén álló radičevići Mladost lesz az ellenfél.

 

Paraczky László

szenttamas.rs