Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Szenttamási labdarúgás: Felemás siker

 

A négy szenttamási labdarúgó csapat közül az elmúlt hétvégén győzött a turiai Mladost és a Mladost-Radost, kikapott a Srbobran és nádaljai Napredak együttese

 

A Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában szereplő szenttamási Srbobran labdarúgói vasárnap idegenben a bácspetrőci Mladost csapatával mérkőztek, és 2:1 arányban kikaptak. A kiserdei gárda továbbra is a táblázat alsóházában tanyázik, a kék-fehérek az őszi idényben eddig mindössze egyetlen alkalommal győztek, két döntetlent játszottak, és hat mérkőzést elveszítettek. A következő fordulóban, október 10-én a Srbobran hazai pályán a palánkai Krila Krajine labdarúgóit fogadja. A találkozó a kiserdei stadionban 15 órakor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói vasárnap délután hazai pályán cservenkai Crvenka csapatát fogadták, és 3:0 arányban győztek. A Mladost most egy hellyel feljebb került a táblázaton, és 18 bajnoki ponttal az 5. A következő 10. fordulóban a turiai labdarúgók a bácsföldvári Vojvodina vendégei lesznek.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata a njegoševoi Proleter ellen lépett pályára, és 2:1 arányú vereséget szenvedett. A nádaljai csapatnak ez volt a második veresége ebben az idényben. A Napredak nyolc fordulót követően 16 ponttal a táblázat 5. helyén áll. A következő fordulóban, szombaton csapatunk hazai pályán a kucorai Iskra csapatát fogadja.

Az elmúlt heti vereséget követően vasárnap délután jól szerepelt a Bácstopolya ‒Kishegyes ‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő Mladost- Radost labdarúgó csapata. A rajcsúri labdarúgók Péterrévén 2:0 arányban legyőzték a Jedinstvo együttesét, így továbbra is a liga élvonalában vannak. A Mladost-Radost a jövő vasárnap hazai pályán a Pobeda labdarúgóit fogadja. A találkozó 15 órakor kezdődik.

 

 

P. L.

szenttamas.rs