Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Őszi bajnok a Srbobran Labdarúgó Klub ifjúsági csapata

 

A legerősebb ellenfél elleni győzelemmel megnyerte az őszi bajnoki idényt a Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő Srbobran ifjúsági labdarúgó csapata. Az első helyért folytatott küzdelemben a kiserdei kék-fehérek 3:0 arányban győzték le a szikicsi Njegoš labdarúgóit.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, már a 10. percben Medić hatalmas gólhelyzetet hagyott ki. Innentől viszont nekilendült a hazai csapat, és a kiváló támadás-sorozatból a 21. percben gyönyörű szabadrúgás-góllal megszerezte a vezetést. A csapatok így 1:0-ás ereménnyel tértek pihenőre. A második félidőben ismét a vendégek kezdtek jobban, de nem sikerült egyenlíteni. Az 53. percben Šijačić ügyesen kicselezte a védőket, lövését a Njegoš kapusa nem tudta hárítani, így a mérkőzés derekán már két góllal vezettek a hazai focisták. A 3:0-ás végeredményt a 73. percben Šijačić állította be, aki mintegy 20 méterről védhetetlen gólt lőtt.

A Srbobran csapata így az őszi bajnokság végén négy ponttal előzte meg a rivális szikicsi csapatot. A szenttamási labdarúgók a 9 fordulóból nyolcat megnyertek és csak egy döntetlen mérkőzést játszottak, 25 ponttal lettek bajnokok.

Srbobran - Njegoš 3:0 (1:0)

Játékvezető: Marjanov (Szenttamás).

Góllövők: Ilić a 21. és Šijačić az 53. és a 72.percben.

Sárgalapot kapott: Miković (Srbobran) és Milić (Njegoš).

Srbobran: Milanović, Racić (Lazarević), Szöllősi, Balázs, Šijačić, Jokić (Sekulić), Zukuć (Munjin), Miković, Ilić, Ađanski, Daroci (Maksimov).

Njegoš: Popčević, Dašić, Špadijer (Vukčević), Krstić, Bedleg, Kaluđerović, Milić (Raičević), Spičanović (Radoman), Nikić, Muratović, Medić (Trljajić).

szenttamas.rs