Hírek

Szenttamas.rs

 

Fotózz, ha szemetet látsz!

A szenttamási Gazdaságfejlesztési Iroda internetes oldalt nyitott, ahová ezentúl a helyi fiatalok, polgárok, környezetvédők feltölthetik azokat a fotókat, amelyeket a község területén, illetve a településen kívül készítettek a vadon létesített szeméttelepekről. Az iroda így szeretné elejét venni az illegális szemét- és a veszélyes hulladék lerakásának.

A fotókkal a polgárok igazolhatják azt, hogy környezetükben, a községben hol láttak szemetet, az internetes oldal pedig ezt mindenki számára láthatóvá teszi.

Mindazok, akik szeretnének bekapcsolódni az akcióba, keressék fel a http://www.kler-srbobran.rs/deponija/ honlapot, amelyen minden bővebb információt megtalálnak.

Amennyiben valaki szeretne fotót vagy fotókat közölni az utasítás szerint regisztrálnia kell a Login/Registration gombbal. Miután regisztráltak, megjelenik a település térképe, amelyen pontosan bejelölhető, hogy hol láttak vadon létesített szeméttelepet. Ezután feltölhető a helyszínen készült fotó (akár több is), amely a következő lépésben pontosan megjelenik a már említett térképen.

A községi kommunális felügyelő folyamatosan kíséri az oldalt, és megteszi a kellő intézkedéseket, olvasható az iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Az alábbiakban a regisztrációs folyamat látható lépésről lépésre. 

szenttamas.rs