Hírek

Szenttamas.rs

 

Súlyos közlekedési baleset Szenttamáson

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap késő délután Szenttamáson. Egy Zastava 101-es személygépkocsi hatalmas sebességgel először az út mellett álló traktorpótkocsinak ütközött, majd a közeli targoncának csapódott. A személygépkocsiban öten utaztak, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A szenttamás.rs portál a helyszínen megtudta, ma 18 óra tájban a sötétkék színű Zastava 101-es típusú személygépkocsi a begluki városrész felől érkezett, majd a Szekszer hídat követő kanyarban a nagy sebesség miatt először az út mellett parkolt traktorpótkocsi oldalának ütközött (a Szkopje utca 41. számú házzal szemben), majd a hatalmas ütközés következtében megfordult az úttesten, és a pótkocsitól néhány méterre álló villástargoncának csapódott. A szemtanúk állítása szerint a gépkocsiban, amelyet a szenttamási P. R. (1974) vezett, még négy utas tartózkodott.

A rendőrség és a mentősök néhány percen belül megérkeztek. A balesetben két személy könnyebb sérüléseket szenvedett, akiket az elsősegélynyújtást követően azonnal a verbászi kórházba szállítottak. A rendelkezésünkre álló információk szerint egyikük sincs életveszélyben. 

P. L.