Hírek

Szenttamas.rs

 

A tűzoltók gyorsan reagáltak

Ma délután egy óra körül tűz ütött ki Žarko Zrenjanin utcában Németh Dezső és Tünde családi házának udvarában, amelynek következtében teljesen leégett az itt lévő alsóépület. Az, hogy a tűz nem terjed át a lakóépületre, illetve a szomszéd házakra, a tűzoltók gyors reagálásának köszönhető, akik ezúttal is szakszerűen teljesítették feladatukat.

Németh Tünde elmondta, mintegy fél órára hagyta el a családi házat, a tűz akkor keletkezhetett, és az erős szél következtében a lángok gyorsan átterjedtek az épület tetőszerkezetére. Kiégett az épület terasza alatt lévő autó utánfutó és valamennyi tűzifa is. A tűzoltókat a szomszédok riasztották, és a gyors intervenciónak köszönhetően sikerült megfékezniük a lángokat. A tűz oka egyelőre ismeretlen. A helyszínen kapott nem hivatalos információk szerint a lángok az itt található műanyag szemeteskukába dobott, nem teljesen kialud hamu szikráiból csaptak fel.

Néhány napon belül ez volt a második komolyabb tűzesen Szenttamáson. Hétfőn délelőtt Paja Gavanski Szegedi úton lévő tanyája és az istálló égett le. Mindkét eset arról tanúskodik, hogy a tűzzel kapcsolatos bármilyen apró figyelmetlenség komoly károkat okozhat.

Tűzeset 2016. április 6. képek

Tűzeset 2016. április 6. képek

 

szenttamas.rs (Fotó: A. Š)