Hírek

Szenttamas.rs

 

Két új autót kapott a szenttamási rendőrség

A szenttamási önkormányzat támogatásával két új autóval gyarapodott a szenttamási rendőrállomás gépparkja. A Ford Fiesta személygépkocsik kulcsait az ünnepélyes szerződés aláírását követően Zoran Mladenović polgármester adta át a rendőrállomás parancsnokának.

Az új autók használatára vonatkozó szerződés aláírásán, amelyet Siniša Radaković Újvidék rendőrfőnöke és Zoran Mladenović láttak el kézjegyükkel, jelen volt a szenttamási rendőrállomás rendőrfőnöke Milovan Forkapa és parancsnoka Radoljub Đinović is.

− Kötelességünk biztosítani az előrehaladást minden területen a községben, és ez természetesen a közbiztonságra is vonatkozik. A mai napon két új Ford Fiesta gépkocsit adtunk át használatra a helyi rendőrállomásnak. A járművek biztosításakor szem előtt tartottuk a polgárok, az önkormányzat és a rendőrség szükségleteit, továbbá a hatékonyabb rendőrségi fellépést és a közbiztonság növelése érdekében tett jelenlegi és jövőbeni erőfeszítéseket. Személy szerint úgy gondolom, hogy a megelőzés a legfontosabb, és ebben a rendőrség felszereltségének különösen nagy szerep jut. Csak emlékeztetni szeretnék, tavaly a helyi tűzoltóállomás számára vásároltuk modern terepi felszerelést és szerszámokat, de hamarosan az egészségháznak is segíteni fogunk. Tisztában vagyunk a nehéz helyzettel, amiben élünk, és azzal, hogy intézményeink, az iskolák, az egészségház és a rendőrség  számítanak az önkormányzat támogatására, hiszen mindannyian az itt élők biztonságérzetének és életszínvonalának növelésén dolgozunk – emelte ki a kulcsok átadását követően a szenttamási polgármester. Hozzátette, bízik abban, hogy a rend őrei a gépkocsikat már az elkövetkező napokban forgalomba helyezik.

Új autók a rendőrségnek képek

Új autók a rendőrségnek képek

Új autók a rendőrségnek képek

P. L.