Hírek Választások 2016

Szenttamas.rs

 

Átadták listájukat a szenttamási demokraták (is)

Évfordulóra emlékezett, zászlót tűzött és leadta a választási listát a DP szenttamási alapszervezetének vezetősége és tagjai.

Tizenhárom évvel ezelőtt március 12-én gyilkolták meg Zoran Đinđić szerb kormányfőt. A gyilkosokat azóta elfogták, az eset politikai háttere és értelmi szerzői azonban még mindig ismeretlenek – hangzott el tegnap délelőtt a Demokrata Párt szenttamási alapszervezetének székházában. A párt elnökségi tagjai és a jelenlévők először egy perces néma felállással emlékeztek a DP egykori elnökére, majd Zoran Sekulić–Segi, a helyi szervezet elnöke elmondta, erre a napra időzítették a helyhatósági és a köztársasági választási lista leadását, továbbá újra kitűzik a bejárathoz a párt zászlaját, ugyanis azt már két alkalommal is ellopták.

Ma délelőtt kerül sor a Demokrata Párt –Valerija Tanasijin lista leadására a Községi Választási Bizottságnál. A listán a harmadik helyen áll Fenyvesi István, aki a Magyar Mozgalom jelöltje. Még mielőtt azonban elindulunk a községházára, egy újabb kéksárga zászlót kell kitűzni a párt székházának bejáratához, ugyanis azt négy hónap alatt már kétszer ellopták. Választási listánkon szorgalmas, becsületes emberek szerepelnek, akik ha bekerülnek a hatalomba munkájukkal egy jobb és szebb világ megteremtését, új munkahelyeket, továbbá a kis- és középvállakozások fejlesztését fogják szorgalmazni. Ha lehetőséget kapunk rá, biztos vagyok benne, hogy bizonyítani fogunk – emelte ki többek között a demokraták szenttamási alapszervezetének elnöke. Ugyanakkor megköszönte mindazon polgárok bizalmát, akik aláírásukkal támogatták a listán induló jelölteket.

A Demokrata Párt – Valerija Tanasijin lista első helyén Tanasijin Valéria áll, a második Željko Bogojević, a harmadik pedig Fenyvesi István (MM).

Demokraták is átadtaák a listát

 

P. L.