VÁLASZTÁSOK 2020

Szenttamas.rs


 

A haladók átadták a listát

A Szerb Haladó Párt szenttamási szervezete csütörtökön délután átadta a jelöltek listáját, továbbá a polgárok támogatói aláírásait.

Szenttamás község legnagyobb pártja elsőként adta le a jelöltekhez szükséges aláírásokat a községi közigazgatási hivatalban. A jelöltek, a párt tagjai és szimpatizánsai kíséretében zászlókkal és transzparensekkel vonultak a város főutcáján az SZHP székházától a községházára, ahol átadták a jelöltek listáját és az aláírásokat.

A listát tartalmazó dobozokat Radivoj Paroški és Todor Šimpraga átadták a községháza titkárának, Danka Vasiljevićnek, aki miután aláírta a csomagok átvételét igazoló dokumentumot, értesítette a jelenlévőket, hogy a legrövidebb időn belül átnézik és ellenőrzik a listákat.

A hivatalos részt követően Radivoj Paroški, a Szerb Haladó Párt helyi szervezetének megbízottja, és egyúttal a lista vezetője megerősítette, a községben elsőként adták át a jelöltek listáját a támogató aláírásokkal együtt:

− Az aláírásokat szerdán gyűjtöttük, és rövid idő alatt nagyon sokan jelentkeztek, sokkal többen, mint amennyi aláírásra szükségünk volt. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az Aleksandar Vučić – Gyermekeinkért listát támogatta. A szenttamásiak felismerték a Szerb Haladó Párt és elnökének, Aleksandar Vučićnak a politikáját, amely kiváló eredményeket mutatott fel községünkben és az egész országban. Itt elsősorban arra a politikára gondolok, amely célja az ország erősítése, arra a politikára, amely a jövő, de elsősorban gyermekeink jövője felé fordul, és emiatt hatalmas a támogatottsága. A választásokra nagy elvárásokkal készülünk, hiszen a Szerb Haladó Párt Szenttamáson már bebizonyította, hogy a legszervezettebb, legerősebb párt, ami teljes mértékben összhangban áll az állam elnöke, Aleksandar Vučic politikájával – mondta Radivoj Paroški. Hozzátette, az előző választásokhoz viszonyítva a párt az idén sok mindent megváltoztatott. A politikájuk most elsősorban a fiatalok felkarolására törekszik, továbbá olyan embereket alkalmaznak, akik ezidáig nem dolgoztak vezető beosztásban. A listán szereplők 70 százaléka fiatalabb 50 évnél, többmint 50 százalékuk magas szakképzettséggel rendelkezik, a listán szereplők 40 százaléka nő: − Mi nem azt tartjuk szem előtt, hogy ki az ellenzék, számunkra a tudás és a munka a legfontosabb. Erről vagyunk felismerhetők, és ezek tevékenységünk és politikánk meghatározói. Az elmúlt néhány hónap alatt több mint 500 polgárral beszélgettünk a helyi problémákról, és azok lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldásáról. A párt célkitűzése továbbra is a jobb életfeltételek és a biztosabb jövő megteremtése – mondta végezetül Paroški.

 

P. L.

szenttamas.rs

 


valasztasok