VÁLASZTÁSOK 2020

Szenttamas.rs


 

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2020

5-ös szám alatt a Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj – Szövetség Szenttamásért, Turiáért és Nádaljáért Polgárok Csoportja

 

Szenttamáson a községi választási bizottsághoz a helyhatósági választásokon való részvételre péntekig összesen 5 párt, koalíció és polgári csoport nyújtotta be választási jelölő listáját. A választási bizottság március 13-án hirdette ki a Savez za Srbobran, Turiju i Nadalj − Szövetség Szenttamásért,Turiáért és Nádaljáért Polgárok Csoportja listát, amely 5-ös sorszámmal indul az önkormányzati választásokon.

A kétharmados listát 205 szavazópolgár támogató aláírásával adták át. A csoport listavezetője Lutkić Marko. A 2. helyen Barna Tibor elektrotechikus áll, a 3. Maja Đukić postai alkalmazott, a 4. Goran Žarkov dolgozó, az 5. Andrijana Milošev háziasszony, a 6. Elizabeta Mavrenski jogásztechnikus, a 7. Szöllősi Emina kereskedő, a 8. Hulala Olivér dolgozó, a 9. Predrag Mavreski gépésztechnikus, a 10. Zotin Jovan mezőgazdasági technikus. A listán a 11. Paracki László dolgozó, 12. Gazdik Erzsébet nyugdíjas, 13. Aleksandar Đorđević mechanikus, a 14. Svetlana Kaćanski nyugdíjas, a 15. Anđelko Pivnički nyugdíjas, 16. Király Tibor dolgozó, 17. Daliborka Tenjović közgazdasági technikus, a 18. Dušanka Farbaš háziasszony, a 19. Zoran Anojčić dolgozó, a 20. Lakatos József dolgozó és a 21. Pulai János vállalkozó. 

szenttamas.rs

 


valasztasok