Válsághelyzet

Szenttamas.rs

 

A szenttamási válságtörzs közleménye

 

A szenttamási válságtörzs emlékezteti a község polgárait, hogy csakis a felelősségteljes viselkedés segíthet a koronavírus terjedésének megakadályozásában.

Ismételten felhívjuk a polgárok figyelmét, hogy tartsák tiszteletben a köztársasági válságtörzs a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott határozatait és rendeleteit, továbbá a szenttamási válságtörzs ezzel kapcsolatos döntéseit, mert csakis fegyelmezetten és felelősségteljes magatartással tudjuk sikeresen csökkenteni, illetve megszűntetni a betegség kockázatát.

Szenttamás község területén jelenleg 18 koronavírussal fertőzött személy van, a COVID 19 betegséggel szemben senki sem védett. Ezért nagy szükség van arra, hogy minden egyén, család, egyesület és kollektív teljes mértékben kivegye részét a fertőzés elleni küzdelemből. Vigyázzunk egészségünkre, hozzátartozóinkra, minden alkalommal viseljünk maszkot, tartsuk be az előírt távolságot, és tegyük lehetővé az egészségügyi rendszernek a vírus elleni hatékonyabb küzdelmet. Fontos, hogy az egészségvédelem mielőbb visszatérjen a rendes kerékvágásba. Ezt azok várják el tőlük, akiknek más egészségügyi szolgáltatásra van szükségük, nem csupán az egész világot fenyegető koronavírus elleni védekezésre, olvasható a szenttamási polgármester, Radivoj Debeljački péntek délutáni közleményében.

 

szenttamas.rs