Hírek

Szenttamas.rs

 

Fogadták az elsősöket a Vuk Karadžić Általános Iskolában

 

A szenttamási Vuk Karadžić Általános Iskolában hétfőn egy-egy szülő kíséretében fogadták az elsősöket. Az alkalmi műsort követően a 45 kisdiákot Snežana Ostojić és Vesna Todorović tanítónők körbevezették az iskolában és megtekintették a tantermeket.

Az iskola legfiatalabb diákjait először Julkica Popović, az intézmény igazgatója köszönötte, majd a polgármester, Radivoj Debeljački üdvözlő beszédét hallhatták. Az önkormányzat által biztosított, tanfelszerelést tartalmazó csomagokat Ninoslav Jokanović és Jovan Andrić, a községi tanács tagjai osztották szét.

Violeta Pivnički, az iskola pszichológusa névsorolvasást tartott, ezt követően pedig az kisdiákok először ültek az iskolapadokba. A tanítók és tanárok közül jelen volt Suzana Živković és Snežana Dzambas, akik a napközis foglalkoztatást tartják, Nina Rabinčuk angoltanár, Móricz Tóth Melinda magyartanár és Nenad Rkman hitoktató.

Az ötödikes diákok fogadására délelőtt 11 órakor került sor. A felsősök megismerkedtek a tanárokkal, és megtekintették a szaktantermeket.

 

(Fotó: A. Š.)

szenttamas.rs