Hírek

Szenttamas.rs

 

 

Továbbképzéshez kapott pénzt az iskola

A tanítók és tanárok továbbképzésére kapott támogatást a szenttamási Vuk Karadžić Általános Iskola a márciusban beadott tartományi pályázaton

 

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság honlapján közzétett adatok szerint a kiírt pályázaton szenttamási Vuk Karadžić Általános Iskola számára is biztosítottak eszközöket a tanárok továbbképzéséhez.

Az intézmény igazgatója, Julkica Popović nem titkolta elégedettségét a beadott projektum pozitív elbírálását illetően: − Nagyon elégedett vagyok, hogy iskolánk az idén is kapott pénzeszközöket a tartományi titkárság pályázatán, amelyek célja a munkavállalók szakmai képzése, azaz a szakmai kompetencia növelése. A szakmai fejlődés a tanárok, az igazgató és a szakmai munkatársak jogi kötelezettsége, és mindannyian kötelesek vagyunk teljesíteni az előírt képzési órák számát − mondta Julkica Popović. Hozzátette, elégedett azzal, hogy már most biztosították a következő évre erre a célra szánt pénzeszközöket. Az iskola továbbra is követi az összes hasonló jellegű pályázatot, és így forrásokat biztosít a munka minőségének javítására, az iskola modernizálására és felszereltségének javítására.

 

 

szenttamas.rs