Hírek

Szenttamás.rs

 

Ha Gyermekhét, akkor sportversenyek

 

A szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában szerdán, október 4-én a Gyermekhét keretein belül immár hagyományosan újra megrendezésre került a sportnap. A felsős tagozatok a délelőtt folyamán, míg az alsósok délután versenyeztek egymással.

Kovács Blanka tornatanárnő ezzel kapcsolatban portálunknak elmondta, minden felsős tagozatot két fiú és két lány képviselt, így álltak össze a csapatok. A fiúk labdarúgásban, míg a lányok a két tűz között játékban és röplabdában versengtek. A versenyek izgalmasak voltak, nagyon jót játszottak a gyerekek, és a következő eredmények születtek: labdarúgás (fiúk) 5 osztály : 6 osztály - 0:7, 7. osztály : 8.osztály - 1:2.

A lányoknál a két tűz között játékban a 6. osztályosok 1:0 arányban győztek az 5. osztály ellen.

Röplabdában csak a 7. és a 8. osztályos lányok versenyeztek, a mérkőzést a hetedikes lányok nyerték 2:1 arányban.

A délután folyamán az alsósoknál is izgalmas összecsapások voltak. Külön versenyzett a három második osztály, valamint külön a négy harmadik osztályos tagozat, akik ügyességi, gyorsasági, továbbá stafétajátékokban és kötélhúzásban mérték össze erejüket és tudásukat – tudtuk meg Matarugin Elvira tanítónőtől. Mint mondta, a szép időjárás mindannyiukat kicsalogatta az udvarra, ahol a gyerekek igazán élvezték a sportversenyeket. 

szenttamas.rs