Közlemény

Szenttamás.rs

 

 

Követjük a fejleményeket, indul a digitális oktatás

 

A szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola március 16-a óta folyamatosan követi a koronavírus miatt bevezetett rendkívüli állapotot, az intézmény pedig összehangolja a tevékenységét az Iskolaigazgatóság, az Oktatási Minisztérium és a Községi Válságtörzs által meghatározott tevékenységgel.

„A tegnapi nap folyamán az iskolába nagyon sok értesítés és utasítás érkezett, amelyekről iskolánk tanulói és szüleik időben értesülhetnek az intézmény honlapján

http.//osjjzmajsrbobran.edu.rs,

továbbá a

htpps://www.facebook.com/OsJjZmajAi közösségi portálon.

Az Iskolaigazgatóság utasítása szerint a tanárok és a tanítók a tegnap nap folyamán előkészítették a tanterveket, amelyeket már a mai napon, tehát 2020. mácius 17-től alkalmaznak, és azokat az iskola szakszolgálatával együttműködve továbbították az Iskolaigazgatóságnak. Jelenleg a digitális tantermek kialakítása van folyamatban, ugyanis ezeken keresztül történik az oktatás azokkal a diákokkal, akiknek már van elektronikus tankönyvük (az 1., 2., 5. és 6. osztály). A szakszolgálat a tanulást és a szabadidő eltöltését illetően több javaslatot adott a diákoknak és a szülőknek azzal a felhívással, hogy kerüljék a gyülekezést és a különböző csoportok kialakítását. A diákok, a tanárok és a szülők folyamatos kapcsolatban állnak az elektronikus kommunikáció különféle formáin keresztül. Minden értesítést, ajánlást és útmutatást kétnyelvűen adunk le, azaz szerb és magyar nyelven”, olvasható a szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola igazgatójának, Munjin Szokola Erikának szerkesztőségünkhez eljuttatott közleményében.

 

szenttamas.rs